Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

WeSC feat RZA

Door Michael op 02.05.2012

Rapper, schrijver, regisseur, muziekproducent én acteur: vele talenten die allemaal bij 1 en dezelfde man horen. Do you know which guy? We geven je nog 1 tip: Wu-Tang Clan! Oh yessss, we hebben het over niemand minder dan RZA!

RZA, de man die de hiphop wereld al meermaals op zijn kop zette, heeft een grootste samenwerking met WeSC in de wacht weten te slepen.

WeSC of WeAreTheSuperlativeConspiracy, is een streetlabel dat staat voor skate- en snowboarding maar vooral voor de straatcultuur (lees er alles over in de Belmodo.tv artikels Win je WeSC wedding outfit voor jou, je lief én je getuigen, Belmodo.tv organiseert jouw WeSC wedding: Oh yes we do!, Belmodo.tv & WeSC wedding: the party pics & Win een complete WeSC outfit.). Je kent het merk ongetwijfeld wel van de trendy headphones.

In the nineties kwamen de oprichters op het geweldige idee om een brede selectie streetwear aan te bieden voor zowel vrouwen als mannen. Een tijdje later kregen ze een nog beter idee: say hi to the Superlative Conspiracy!

Superlative Conspiracy is een initiatief om niet alleen skaters en boarders aan te trekken, maar ook andere very creative peeps. Zo richt het merk zich op artiesten, acteurs, muzikanten, chef-koks, modellen and many more. Zij kunnen allemaal deel uitmaken van de happy WeSC family en een nieuwe bijdrage leveren aan het merk. Zij activeren WeSC en WeSC activeert hen. A win-win situation it is!


Deze funky headphone is de jouwe vanaf € 275,-.

Geen wonder dat RZA the perfect match is. Creativity is immers his middlename. De rapper kan zijn emoties en gedachten in a lot of ways overbrengen. Is het niet met muziek, dan is het wel via film of geschreven woord. This guy has it all! WeSC is dan ook supertrots op deze samenwerking die Chambers by RZA heet. Hippe hoofdtelefoons gegarandeerd!

Ben je al in love with these design goodies? Ga dan snel eens kijken op de website van Wesc voor meer!

Met medewerking van Laura Gauderis.

page loaded