Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Freitag Reference SS2012

Door Angelique op 02.05.2012

Krijg je de Freitag limited edition niet te pakken -lees er alles over in het Belmodo.tv artikel To the beach with Freitag- dan kan je jezelf nog altijd troosten met de Freitag Reference SS2012 Collectie. In het Belmodo.tv artikel Freitag gaat chic kon je al lezen dat de Reference lijn het classy broertje van de vaste collectie is. Dit seizoen brengt Freitag de lijn opnieuw uit, aangevuld met nieuwe modellen en natuurlijk in bright summer colors!

We kennen Freitag als cool street wear brand dat steeds oude zeilen van vrachtwagens verwerkt in zijn tassen. Zeer eco-friendly én helemaal bestand tegen ons gure, Belgische weer! Deze collectie is geïnspireerd op Freitag's signature messenger bag en zou vooral media- en city people moeten aanspreken.

Volgens Freitag zelf is dit de meest uitgebreide Reference collectie ever, met maar liefst 21 stuks! Zowel ladies als gents kunnen kiezen uit laptoptassen, portefeuilles, handtassen, tote bags, grote shoppers en clutches. De tassen zijn perfect afgewerkt en dit seizoen kies je uit kleuren als ‘Almost red’, ‘Roughly white’ en ‘Pretty darn yellow’. Hoe gaan we ooit kunnen kiezen uit al dat moois!?

We maakten al een selectie voor jullie maar wie de hele collectie wil zien, moet zeker eens een kijkje nemen op de Freitag website. Je spot hier niet alleen de nieuwe Reference Collection maar ook classics als de messenger bag én coole goodies als Ipad sleeves. Have fun!

Met medewerking van Astrid Zwaenepoel. 

page loaded