Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Lavand for summer

Door Michael op 01.05.2012

Hou jij van girly en comfortabel maar wil je toch ook dat tikkeltje anders? Dan zal jij smullen van de zomercollectie 2012 van het Spaanse Lavand.

Het in Madrid based brand is een perfect match van playful en dressed up, meer over la marca española lees je in het Belmodo.tv artikel Me gusta Lavand!. Opvallen doe je ongetwijfeld in één van deze vrolijke kledingstukken!


Este verano, oftwel deze zomer, vinden we in de collectie van Lavand veel jurkjes terug. Deze zijn speels genoeg om overdag over het strand te hollen maar toch chique genoeg om 's avonds mee aan tafel te schuiven. Dressing up met accessoires en wat make-up does the trick!

Expect felle kleuren als rood, roze, paars en blauw of all colors combined in leuke prints. Ook cream colors en pasteltinten mogen natuurlijk niet ontbreken in het ladylike plaatje en vormen een mooi contrast met de felle stukken.

Lichte stoffen, zwierige jurkjes en liefelijk kant maken dat jouw zomer hélemaal geslaagd is. Wij vullen onze garderobe alvast aan met deze stukken:

Fel & printed


Prints en felle kleuren are hot dit seizoen. Als accent of om lekker allemaal samen te combineren. Ga op zoek naar stuks met leuke details, zoals deze roze sweater met gevlochten mouwen, het poefrokje met bladprint of het schattige kleedje met see through schouderstukken. Om deze brightness te contrasteren kies je voor een sweet little bag in zachte tinten.

Kantig goed

Kant is sexy en lief at the same time. En laten we eerlijk zijn: it never gets out of style. Do it the easy way met een kleedje of haal je mix and match skills boven en ga voor een rokje. Gecombineerd met een delicate zijden blouse en wat pastel en you're ready to go-go-go

Ben jij ook helemaal Lavand-ized na het lezen van dit artikel? Ga dan zeker eens langs bij de Belgische verkooppunten. In Antwerpen doe je dat bij Lila Grace (meer over deze winkel vind je in het Belmodo.tv shopreport Lila Grace) of Basta. Les Bruxelloises gaan langs bij People ConceptGraphie Sud en Liza in Brussel. En in Gent kan je het merk shoppen bij Cream en Vanessa Young Fashion.

Met medewerking van Dana Steep.

page loaded