Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

We heart beach bags

Door Karen op 30.04.2012

Het leukste om te doen op vakantie is ongetwijfeld een walk along the beach. Maar wat doe je dan met je fashion magazine, zonneproducten, slippers en handdoek? Wel, die steek je gewoon in je fabulous beach bag!

Met deze exemplaren scoor jij op reis alvast heel wat jaloerse blikken. Watch out for tasjesdieven ladies!

Classics

Met een klassieke tote aan je arm, you just can't go wrong. Lekker groot en je kan er een truckload aan spullen in kwijt. Who ever said dat je beter niet teveel spullen meeneemt naar het strand!?

Striped


 

Classic blue of red stripes bij Tommy Hilfiger en Ralph Lauren. Liever wat opvallender? Dan zijn de sequins bij Deux Lux of het felle turkoois bij Wallis ongetwijfeld jouw ding.

Printed

Drukke prints vallen heel goed op in het zand en zo raak je je tas echt never, nooit meer kwijt. Eye catching bags vind je bij Pam en if you wanna play matchy-matchy met je iPhone, kan je kiezen voor Marc Jacobs.


Chiara van The Blonde Salad met haar colorful beach bag.

Tough bag

Herinner jij je nog het rugzakje waarmee je vroeger richting zwembad trok? Wel dat is terug helemaal in! Enige vereiste: think ethnic of ga voor kleur.

Kleurrijke prints vind je deze zomer bij Kipling, waar je ook meteen een bijhorend make-up tasje in dezelfde print scoort. Liever wat soberder? Dan heeft UGG voor jou een desert bag in beige met subtiele kleuraccenten. Ethnic lovers kiezen voor een tas van Volcom, inclusief frengels en aztec print!

Beach clutches

Enkel wat zonneproducten en je room key nodig? Dan kan jij het gerust stellen met een mini bag. Het is trouwens ook totally toegestaan om deze mee te nemen for dinner.

Een kleurrijk tasje met vintage vibes dat ook nog eens übercool is, vind je bij Vans. Love macramé, maar doe je het liever niet zelf? Kies een sweet little bag van Free People Clothing. Some more money to spend? Ga dan voor een clutch van echte oesterschelpen bij High Maintenance. Bij Lavand vind je de rieten classic maar dan kleiner en more colorful


Song of Style hearts the sun, net zoals wij.

Nu heb je enkel nog een leuke bikini nodig (bekijk de exemplaren van Hunkemöller in het Belmodo.tv artikel Hunkemöller: Life's a Catwalk!). Klaar voor some summer loving? Wij alvast wel!

Tekst & beeld door Dana Steep.

page loaded