Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Pre-Fall collection 2012 by Salvatore Ferragamo

Door Angelique op 29.04.2012

De zomer is zelfs nog niet begonnen, maar de fashion world staat niet stil. Salvatore Ferragamo stelt zijn Pre-Fall collection 2012 voor. Nooit te vroeg voor nieuwe kleren, denken we hier.

De herfstcollectie van Salvatore Ferragamo heeft een zeer verfijnde en vrouwelijke touch. Hé, het is niet omdat je je in de winter warm en cosy moet kleden, dat je er niet ultra vrouwelijk kan uitzien! En dat vinden wij meer dan ok.

Wijnrood, purper en tijmgroen zijn de overheersende kleuren binnen deze collectie. Typical lovely fall colors! De tinten worden gecombineerd met cognac en camel. Wees niet bang voor een fashion mistake, want deze nuances zijn altijd b to the eautiful!

Ga voor deze elegante, maar toch stoere look. Combineer je outfit met een leuke lederen tas van krokodil of een schoentje met diep uitgesneden decolleté. Sexy in de winter? Definitely!

Ben je meer voor de classic style? Dan is dit iets voor jou! De klassieke ruitjespatronen werden up-to-date gebracht met crazy breiwerk en exotische materialen. Denk aan slang en krokodil. De sweater van cashmere & python heeft alvast helemaal ons hart gestolen!

Het is nog eventjes wachten vooraleer de collectie in de winkels ligt, maar vanaf juli 2012 kan je gaan deze fab clothes en masse beginnen inslaan. Hoera!

Op de website van Salvatore Ferragamo kan je nog véél meer van dit leuks ontdekken.

Met medewerking van Laura Gauderis.

page loaded