Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Forever 21 welcomes Charlotte Free

Door Karen op 29.04.2012

Pruilmondje, extravagante kledingstijl en pink hair. We hebben het hier over niemand minder dan Charlotte Free. Dit opvallende model mag als 1ste de show stelen in de nieuwe lente/zomer campagne 2012 van Forever 21.

Kenneth Cappello, de fotograaf van dienst, wist het woelige karakter van Charlotte perfect vast te leggen op beeld. Met opvallende poses en haar uitdagende look wist ze de lens in no time te veroveren. Het resultaat? Trendy, ietwat gewaagde campagnebeelden that are all about color, color and more color. Denk: veel neon pieces, fleurige bloemenpakjesensembles based on the Americana style en opvallende, metallic accessoires.

Voor wie niet kan wachten op de campagne, hebben we goed nieuws! De neon dresses & tops kan je nu al in de winkel vinden. Op het vervolg van de collectie moet je nog even wachten tot de volgende maand. So have a little patience, girls!

De kleren en accessoires worden in de Forever 21 stores aangeboden onder het motto 'Love is Free'. Helaas zal het Amerikaanse model vooral in haar eigen home country te zien zijn. No sad faces please, want in enkele winkels wereldwijd zal je Miss Free ook kunnen bewonderen op grote in store installaties. Misschien wel in Antwerpen of Brussel?

De "Love is Free" collectie kan je vanaf mei 2012 kopen in Forever 21 stores all over the world.

Tekst & Beeld door Laura Gauderis.

page loaded