Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

WE Fashion meets And Beyond

Door Michael op 28.04.2012

WE Fashion presenteert in mei 2012 de Deauville beachwear collectie van And Beyond Studios. Deze colab is het resultaat van het WE & Friends project waarbij WE Fashion een platform biedt aan jonge designers.

De Nederlandse Brigitte en Jolanda vormen sinds 2005 And Beyond Studios en worden dankzij WE Fashion nu volop in de spotlights geplaatst. Wij zijn alvast zot van deze collectie en moesten dit absoluut met jullie delen!

Het designerduo liet zich inspireren door Deaville, een Franse badplaats waar de rich & famous flaneerden tijdens de roaring twenties. Ondanks die invloed voelt de collectie net heel erg modern en jong aan.

We spotten hier bikini’s & badpakken maar ook accessoires zoals pareo’s, strandlakens en natuurlijk een classy beachbag! Voor chicks die nog nooit eerder beachwear ontwierpen, hebben ze het er volgens ons heel goed vanaf gebracht!

And Beyond is famous voor haar mooie tekeningen en ook in deze collectie zien we originele trompe l’oeil effecten. Het zwart-wit thema is geïnspireerd op de wapperende doeken van de ‘umbrella tents’ die je tijdens de jaren '20 op de stranden zag. De bikinistukken zijn trouwens apart te koop. Zo kan je jouw perfecte maat vinden én natuurlijk wild gaan met mix & matching!

Zoek jij nog de perfecte beach outfit? Zet dan de Deauville beachwear collectie op je summer wishlist, want hiermee ga je scoren! 

In real life zal je moeten afzakken naar Parijs, Londen of Amsterdam om deze collectie te pakken te krijgen. So thank God for the Internet want via de WE Fashion website zijn alle stukken online te koop.

Lees zeker nog eens het Prepare for bare legs Belmodo.tv artikel and your good to go!

Met medewerking van Astrid Zwaenepoel.

page loaded