Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Parker, the new hot NY brand

Door Angelique op 27.04.2012

Fashionista's die online shoppen zijn Parker ongetwijfeld al eens tegegekomen. Het merk is in de States dan ook smoking hot en verkrijgbaar bij onder andere Barneys. Lucky for us kan je het NY based brand vanaf komend seizoen ook gewoon shoppen in la petite Belgique

Het label is voor de busy ladies onder ons die after work graag een stapje in de wereld zetten zonder zich te hoeven omkleden. Fashionable en glamourous kledij die ook nog eens comfortabel zit? Sounds like heaven to us!

We totally fell in love met de leuke kleedjes, rokjes en tops. Very vrouwelijk maar toch ook een tikkeltje stoer met felle kleuren, prints en sequins. Met deze stuks in je kast, laat je spontaan je broekpak hangen en kies je voor this sweet glam girl look.

Nog heeeeeel even geduld want Parker shoppen doe je vanaf eind juli 2012 voor het komende winterseizoen bij UNO in Knokke, Carrément in Gent, Damoy in AntwerpenHistoires de Femmes in Mechelen (lees meer over deze shop in het Belmodo.tv artikel Histoires de Femmes) of Due in Aalst.

Met medewerking van Dana Steep.

page loaded