Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Minimalistisch én goed voor de portemonnee: HELMUT

Door Bieke op 27.04.2012

Het modecircus draait op volle toeren en ditmaal zetten ook de creatievelingen achter het high-end merk Helmut Lang hun beste beentje voor. In mei lanceert het minimalistische label een goedkopere tweede lijn, HELMUT.Foto's AW12 Helmut Lang
Ontwerperskoppel Nicole en Michael Colovos

Helmut Lang zou Helmut Lang niet zijn, moest minimalisme en een zwart-wit kleurenpalet niet hoog in het vaandel staan. De Oostenrijkse ontwerper, Helmut Lang, zette het label 26 jaar geleden op poten, maar werd in 2005, omwille van financiële moeilijkheden, binnengehaald door het Italiaans modehuis Prada. Nog geen jaar later werd het merk opgekocht door het Japanse Link Theory.  Sindsdien zwaaien Nicole en Michael Colovos de ontwerpersscepter, en met succes.


Foto's SS12 Helmut Lang

Het ontwerperskoppel Colovos vond het dan ook hoog tijd voor een verfrissende bries en lanceren in mei een tweede lijn, onder de naam HELMUT! Vanaf nu haal je dus een modeklassieker in huis en dit voor een betaalbare prijs gaande van 70 tot 160 euro. Be prepared!

page loaded