Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Tommy’s Promise

Door Catherine op 26.04.2012

Tommy Hilfiger heeft het hart op de juiste plaats & bewijst dat met The Promise Collection, een capsulecollectie geïnspireerd door Afrika. Het merk wil met dit initiatief meer bewustzijn creëren voor de moeilijke leefomstandigheden in de armste gemeenschappen op het continent.

100% van de opbrengst van de nieuwe collectie zal gaan naar Millennium Promise, een charity die ervoor ijvert de VN Millenniumdoelstellingen werkelijkheid te laten worden. Concreet betekent dit dat de organisatie een steentje wil bijdragen tot het uitroeien van extreme armoede, hongersnood & voorkoombare ziekte. 

Millennium Promise zette al 14 Millennium Villages op in 10 ontwikkelingslanden. In die dorpen probeert men het leven op een duurzame manier te verbeteren & met optimisme de neerwaartse spiraal van armoede te doorbreken.


Lady Tiany op de Afrikaanse versie van een rode loper

Hilfiger himself bezocht de Villages in Ruhiira, Oeganda, in 2010. Hij werd diep geraakt door de uitdagingen waarvoor de bevolking er elke dag opnieuw komt te staan & beloofde de goede zaak van Millenium Promise te helpen.

Belofte maakt schuld & nu is er daarom The Promise Collection by Tommy Hilfiger, een collectie voor mannen & vrouwen vol Amerikaanse classics in een Afrikaans jasje. Denk tropische kleuren, ethnische prints & accessoires met een African vibe

Om de lancering te vieren werd de Tommy-winkel in de Antwerpse Schuttershofstraat vorige week eenmalig omgetoverd tot fashion jungle, met een echte wensboom, zwoele beats verzorgd door Baloji & exotische hapjes.


Part of the Belmodo.tv crew + de onovertroffen Elspeth "Tequila Sunrise" Jenkins


Celebs galore: Sandrine & Tanja Dexters

De collectie viel er te spotten, net als een overload aan BV's plus de beelden van brand ambassador Katie Holmes' bezoek aan Oeganda.Wishing tree + Katie in Oeganda

Zelf een bijdrage leveren aan een betere toekomst? Dat kan door je naar Tommy Hilfiger te reppen & zo'n veelbelovend kledingstuk in huis te halen.

Óf door je eigen - al dan niet filantropische - toekomstwens via Twitter te delen met hashtag #makeapromise. De mooiste tweet wint een reis naar Ruhiira waar je met eigen ogen kan zien hoe Millennium Promise het verschil maakt. De wedstrijd loopt tot 5 mei.

Kleine tip: wensen die iets te maken hebben met a) de lotto winnen b) een levenslang ongelimiteerd shoppingbudget op Net-A-Porter winnen of c) een Mulberry naar je vernoemd krijgen, maken jammer genoeg weinig kans.

Beeld: Catherine Kosters, Filip De Smet. Thanks aan Tommy & UPR!

page loaded