Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Hot summer in Vero Moda Very

Door Michael op 26.04.2012

Op dit moment kunnen we een dikke sjaal en warme jas best nog goed gebruiken. Niet exact het beeld dat we voor ogen hadden tijdens de lentedagen! Where the hell is the sun??? Omdat dromen altijd kan, bewonderen we nu al met veel plezier de nieuwe summer collection van Vero Moda VeryLet the sunshine in!

 Vero Moda Very pakt uit met very pretty jurken die definitely je favorietjes worden deze zomer.

De SS2012 collectie bestaat uit -hoe kan het ook anders- a lot of happy colors! Limoengeel, amparo blauw en donkergroen brengen je meteen in de holiday mood. Ook de iets klassiekere ladies komen volop aan hun trekken en kunnen gaan voor een little black dress of een summer piece in beige en wit. Combineer deze kleurtjes en je bent volledig ready to go!

De blazer of het zwarte kleedje? Wij kunnen alvast niet kiezen, dus combineren maar! De Anneli dress is dankzij de lichte stoffen heel comfortabel om te dragen. Ideaal dus voor warme zomerdagen. Naar het werk en dan naar een afterparty? Geen probleem, want deze outfit kan perfect voor beide gelegenheden

Ben je meer colorful minded? Dan zijn dit hemelsblauwe kleedje of de stoerdere outfit met short zeker en vast helemaal jouw ding. Bad-ass & sexy at the same time! Vooral de peplum uit de jaren '40 geeft een bijzondere swung aan die laatste outfit. Lees meer over deze populaire trend in het Belmodo.tv artikel Peplum Loving en je snapt meteen wat we bedoelen! Just lovely, isn't it?

Ook de girls die van prints houden, vinden hun perfect look bij Vero Moda Very. Ga voor deze jumpsuit of short die je simpelweg combineert met een vrolijk bovenstuk. Happiness all over!

De collectie is heerlijk comfortabel om te dragen bij hotter than hot zomerweer en geeft je daarbij ook nog eens een op en top vrouwelijk gevoel. Who needs more? You? Ga dan zeker eens kijken op de website van Vero Moda!

Tekst & Beeld door Laura Gauderis.

page loaded