Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Victoria Beckham ontwerpt Range Rover

Door Kim op 25.04.2012

Dat Range Rover modebewust is, wisten we al een tijdje, maar hun fashion cred krijgt nog eens een fameuze boost dankzij hun laatste samenwerking met Victoria Beckham. De voormalige Spice Girl (those were the days...) ging de samenwerking aan en ontwierp de Range Rover Evoque ter waarde van zo'n 100 000,-. Misschien nét buiten ons budget, maar wel mooi om naar te kijken!

Enkele speciale Beckham-designed opties van de Range Rover Evoque: tapijten vervaardigd uit mohair  (dus best niet met modderschoenen de auto in), een vierdelige lederen bagageset en de verwerking van roosgoud in o.a. de velgen. Ms. Beckham zou geïnspireerd zijn door "jachten, luxueuze jets, klassieke auto's, films en fashion". Ahh, the good life! Bekijk hier alvast de even luxueuze commercial van de Range Rover Evoque ft. Victoria Beckham.

page loaded