Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Pimkie Color Forecast

Door Patricia op 25.04.2012

Ken je die angst om under- of overdressed te zijn? Om sandalen te dragen wanneer iedereen net nog zijn dikke trui uit de kast heeft gehaald? Of je fluogele topje aan te trekken en begroet te worden met gestaar? Soms zou het niet alleen handig zijn om een weersvoorspelling te lezen, maar ook eens te polsen naar wat de modevoorspelling is. Vanaf nu kan je alvast stiekem een kijkje nemen welke kleuren je medeshoppers dragen vooraleer je de straten onveilig gaat maken.

Pimkie komt namelijk met een nieuw superleuk concept: Color Forecast. Ze plaatsten camera's in Milaan, Parijs en Antwerpen, en bepalen op basis van de beelden welke kleuren de mensen op straat dragen. Dit alles gebeurt in realtime en je kan de suggesties bekijken die Pimkie aanbiedt in de kleur die op dat moment "trending" is op de straten van je stad naar keuze. Je hebt ook overzichten van welke kleuren er de dagen/maanden voorheen gedragen werden. Hier kunnen nog interessante conclusies uit voortvloeien, zeker als het aantal steden uitbreidt! Wij zijn fan!

page loaded