Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Meet Malice In Wonderland SS2012

Door Karen op 25.04.2012

We heart Malice in Wonderland. Op zaterdag 14 april 2012 organiseerde het juwelenmerk: Meet Malice Spring Summer 2012. Het Belmodo.tv team zakte maar wat graag af naar château Viteux in De Pinte om er al dat moois te gaan checken.


Classy lady achter dit label is Evy Gruyaert. In 2009 verraste miss Gruyaert ons met haar 1ste juwelenlijn. Een full report van die voorstelling vind je in het Belmodo.tv artikel Malice in Wonderland by Evy Gruyaert. Malice blijft trouw aan haar concept: de wonderlijke collectie werd voorgesteld in zwarte kistjes die, net als op de website, per thema werden aangekleed. De rozen, snoepjes en paddenstoelen namen ons helemaal mee in de sprookjesachtige wereld.


Zowel de vaste collectie als de nieuwste goodies, waar het allemaal om te doen was, kon je hier komen bewonderen. Onze favoriet is definitely Malice Loves Candy, waarbij ringen, kettingen en oorbellen versierd zijn met kersenrode snoepjes, mjam! The World Of Malice lijn is geïnspireerd op planeten. De kleurrijke bollen met zilveren ringen zijn net iets strakker dan de andere collecties en daardoor echte eye-catchers. Big Rock’n Rose en All That Glitters Is Not Gold zijn dan weer Malice all the way. Rozen in rood, wit en zwart aan fijne armbanden en kettinkjes. Vooral de bedeltjes zijn to die for én perfect voor je eigen arm party! Wij konden ons alvast niet inhouden om iets te kopen, hihi!

Om je helemaal te overtuigen: alle zilveren juwelen zijn met de hand gemaakt en 100% Belgisch. De nieuwe collectie én alle andere bling bling zijn te koop via de Malice In Wonderland webshop. Voor alle verkooppunten just click here! You know you want to…

Tekst & beeld door Astrid Zwaenepoel.

page loaded