Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Totally hooked on MiH

Door Aline op 24.04.2012

MiH is helemaal niet de afkorting van een of andere ziekte, maar wel van je favo jeansmerk to be: Made in Heaven. Toegegeven, het klinkt wat corny, maar geloof ons: MiH is AB FAB!

Het Engelse merk gaat al een behoorlijk lange tijd mee. Sinds 1969 zitten ze in Chelsea, Londen en doen ze er alles aan om de perfecte jeans voor ons te creëren (en dat lukt ze heel aardig ook!).

Ze kleden dan ook al een hele lange tijd zowat de mooiste poepen in de show bizz: van Jane Birkin tot Farah Fawcett in de 70's en van Jessica Alba tot Claudia Schiffer vandaag. Some famous butts in MiH, clockwise: Jessica Biel, Leighton Meester, Jessica Alba
& Rosy Huntington Whiteley

In België lijkt het merk nog niet heel gekend, ikzelf heb het leren kennen via Belmodo.tv lover Patricia en she made me totally hooked on MiH. Je kan dan ook terecht in de webshop van Patricia en haar mama: Lily & the Lady om een MiH'ke aan te schaffen wink

MiH beperkt zich niet enkel tot jeansbroeken, je vindt er ook shorten, denim jackets en een heuse MiH collectie die zeker en vast het ontdekken waard is. Je herkent dit jeanslabel trouwens tussen alle anderen aan het klein gouden vogeltje (dat recht naar de hemel vliegt) op de rechterachterzak van je jeans. MiH campaign

De broeken hebben het perfecte model, liften je kont net waar nodig, bezitten de juiste verhouding stretch, bestaan in verschillende modellen en zijn verkrijgbaar in 1001 (bij wijze van spreke) om ter mooiste wassingen... #sighGreep uit het grote aanbod aan MiH fits, elke fit bestaat in verschillende wassingen... 

MiH kan je online bestellen bij onder andere Lily & the Lady, Net à Porter en de website van MiH zelf. Als je de broek liever eerst eens voelt kan je terecht bij onder meer Enes in Antwerpen, Lily in Mechelen en Smets in Brussel.

Snel zjin is de boodschap! 

page loaded