Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

IKKS believes in Nadéah

Door Michael op 24.04.2012

IKKS pakt uit met de veelbelovende nieuwe campagne "IKKS believes in you". Met deze message wil het merk jonge en talentvolle artiesten in de spotlights zetten en het publiek de kans geven om al dit jonge geweld te leren kennen. Meet.... NADÉAH!

Klinkt deze naam je nog niet bekend in de oren? Geen paniek, want we geven je graag wat background information. De Australische schone wordt omschreven als een very talented verleidster. In september 2011 kwam haar 1ste album 'Venus gets even' uit. IKKS was direct in love with deze muzikale dame!

IKKS ziet de zangeres als the perfect match en koos Miss Nadéah daarom als het nieuwe gezicht van hun SS2012 collection. Ze poseerde ietwat timide voor de lens van de 20-jarige  Damon Baker die zich, net als de zangeres, one of the believes of IKKS mag noemen. De foto's zijn in 1 woord: geweldig. Just look for yourself!

Something new and special? Dan is Belmodo.tv in de buurt! Op woensdag 11 april 2012 trokken we dan ook met veel plezier naar de IKKS store in hartje Antwerpen om tijdens een exclusief privé concert kennis te maken met the blond & beautiful Nadéah. Yes yes yes!

Van het begin tot het einde weet de long legged zangeres de IKKS lovers te boeien. Nadéah timide? Not when she's singing!

De zangeres woonde 4 jaar lang in Parijs, aka the fashion city bij uitstek. Wij waren dan ook erg benieuwd of Paris aan de basis lag van deze samenwerking.

"My music is a reaction or response to all the things that happened in my life" - Nadéah

IKKS en Nadéah hebben elkaar toevallig leren kennen. "My publisher brought me to IKKS" vertelt de opvallende down to earth lady. Je begrijpt dat ze die publisher na de positieve samenwerking met het kledingmerk alleen maar heel erg dankbaar is!

Sinds haar tijd in Parijs merkt Nadéah wel dat mode een belangrijke rol speelt in haar leven. "A really, really important role" zelfs. Ze vertelt dat Parijs kind of a snob van haar gemaakt heeft. We weten allemaal dat de echte Parisiennes er steeds verzorgd en beeldig bijlopen. In een jogging naar de bakker? Absolutely not done! Als Nadéah buiten komt, ziet ze er altijd fashionable uit en laat ze haar comfy sneakers resoluut in de kast staan.

" I prefer a stylisch helmet over a safe helmet. In Paris just everything has to be fashionable & beautiful" - Nadéah

Sinds donderdag 15 maart 2012 ligt er een autographed t-shirt from Nadéah herself in de IKKS boetieks. Make sure you're one of the happy few to get your hands on it, want het shirt is slechts in beperkte oplage uitgebracht.

Wanneer we haar vragen of ze het t-shirt zelf ontworpen heeft, wordt de zangeres een tikje timide. Ze was erg onder de indruk van de foto shoot (done by a friend) en wordt zelfs wat onwennig als ze haar eigen foto op het grijze shirt ziet. Wij vinden alvast dat ze zich nergens zorgen om moet maken. Het resultaat is super!

Een echt icoon of modevoorbeeld heeft deze rijzende ster niet. Voor haar it's all about style en of die stijl al dan niet bij mensen past. Kate Moss ziet er volgens haar altijd stylish uit, maar als ze echt een rolmodel moet kiezen? Dan gaat ze het gewoon in sprookjesland zoeken!

"My idol would be a fairy with a huge dress that twinkles" - Nadéah

A looooong time ago speelde de Australische met het idee van een eigen kledinglijn. Als jong meisje was ze dan ook door veel verschillende dingen tegelijk gefascineerd: van kunst tot koken en van kleren tot mode. This girl loves vintage stuff! Ze doet niet liever dan kleren uit elkaar halen, de schaar erin zetten en ze vervolgens omtoveren tot nieuwe kledingstukken. Waren de new pieces niet geslaagd? Niet erg, want ze hadden toch niet veel gekost!

Uiteindelijk heeft ze toch voor muziek gekozen. De teksten voor haar liedjes kan ze altijd en overal schrijven. Om ontwerpen te tekenen moet je tijd vrijmaken en dat is momenteel niet aan haar besteedt. Zelfs voor shoppen heeft ze geen tijd...

Of wij fan zijn? Absolutely!

Wil je meer over deze singer songwriter ontdekken? Ga dan zeker eens kijken op de website van Nadéah!

Tekst & Beeld door Laura Gauderis.

page loaded