Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

O’Neill by Elyse Taylor & You?

Door Karen op 23.04.2012

Surf brand O'Neill overloaded us with news: het merk stelt ons hun nieuwste gezicht voor en organiseert een leuke modellenwedstrijd waar jij kan aan deelnemen! How? Lees verder! 

Elyse Taylor

Al gehoord van Elyse Taylor? Neen? Then it's time to get up & pay attention want deze beauty is the new fresh face van O'Neill! Het Californische merk koos het topmodel niet enkel als gezicht van de SS2012 campagne, maar liet haar ook een eigen bikinilijn creëren. Dubbel win for Elyse! 


De Australische schone heeft met haar 25 lentes al een hele carrière achter de rug: ze was al angel bij Victoria's Secret & het gezicht van Kensie, maar haalde nu haar ontwerperstalent naar boven. De pretty girl moest wel toegeven dat ze het werk wat onderschat had & het proces heel veel energie vroeg. "I had no idea how much work went into one tiny bikini", aldus Taylor.  


Haar inspiratie haalde ze uit de reizen die ze maakte als model waardoor de collectie nauw bij haar lifestyle en persoonlijkheid ligt. Het resultaat is een classic style bikinilijn in zachte kleuren. Topjes vind je er zowel in bandeaustijl als in een sexy driehoekvorm. De 4 tops en 4 bottoms passen perfect bij elkaar zodat je à volonté kan mixen, matchen & personalizen. Goed gezien van Elyse, niet? wink Speciaal voor deze unieke samenwerking maakte O'Neill een leuke clip over het verloop van de shoots. Check de video hieronder! 

De Elyse Taylor for O'Neill collectie is online te koop via www.oneill.com of in de O'Neill shops in Antwerpen & Hasselt.

Superkini

Ook de ultrahandige Superkini van O'Neill maakt deze zomer zijn comeback. Deze bikini is zodanig gemaakt dat de stof aan je huid blijft kleven, om zo genante nipplegate momenten te voorkomen. De speciale Nanofront technologie zorgt ervoor dat zowel je top als je broekje onder water op hun plaats blijven zitten. Ideaal voor surf chicks who rule the waves!

'The bikini that sticks with you' ligt dit seizoen in verschillende modellen en kleuren, met bolletjes en/of streepjes, in de shops en kan je scoren vanaf € 79,95. 


En nu komt de aap uit de mouw: O'Neill zoekt voor de internationale campagne van de Superkini een model... En dat kan jij zijn! Heb je een killer body en wil je jezelf wel eens op een billboard zien stralen? Upload dan voor 16 mei 2012 een foto van jezelf op de O'Neill Facebookpagina en laat zo veel mogelijk vrienden stemmen! De 3 meisjes met de meeste votes mogen op 21 juni 2012 naar party island Ibiza en krijgen daar een echte fotoshoot & catwalk training. Later op de dag zal de winnares bekend gemaakt worden die een jaar lang de Superkini mag vertegenwoordigen. 


 Wij duimen voor al onze Belmodo.tv lovers en gaan alvast onze O'Neill bikini halen. Time to get yourself bikiniproof! 

Tekst & beeld door Zoé Van Nieuwenhove.

page loaded