Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Gisele Bündchen for Esprit

Door Angelique op 23.04.2012

Onder het motto 'less is more' stelt kledingmerk Esprit haar nieuwe collectie voor. Het gezicht van deze campagne is niemand minder dan the blond & fabulous Gisele Bündchen.

Net zoals vorig jaar past deze natural beauty perfect in het plaatje van Esprit. Elegantie en relaxte authenticiteit zijn the middle names van de collectie die in april 2012 wordt gelanceerd. Met haar zachte uitstraling en natuurlijk gevoel voor stijl is Miss Bündchen the perfect match.

Normaal of speciaal? De collectie bestaat uit klassieke kledingstukken, die door een detail of een special feature helemaal worden gepimped tot unieke creaties.

Geen grote strikken, fluokleuren of overdreven grote accessoires bij Esprit deze lente. Bye bye oversized materials!

Esprit pakt deze maand uit met een klassieke kledingstijl die teruggaat naar de essentie. Geen opvallende kenmerken, maar basics die je elke dag kan dragen en eindeloos kan combineren.

Opvallend zijn de neutrale, licht beige tinten die de collectie grotendeels domineren. Ga voor casual chic of voor een meer relaxte outfit.

 Ook vollere, donkerblauwe tinten worden gecombineerd met beige. Meteen inslaan: het topje met streepjes en de nonchalante broek.

Wil je nog meer van deze collectie ontdekken? Neem dan een kijkje op www.esprit.com.

Tekst & Beeld door Laura Gauderis.

page loaded