Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Vero Moda Intimates

Door Karen op 22.04.2012

Vero Moda heeft te kampen met high summer feelings! Het Deense label pakt in hun Intimates Collection niet alleen uit met comfy lingerie, ook sexy swimwear werd dit seizoen aan het lijstje toegevoegd. Get ready to hit the beach! 


Op 1 uitgesneden badpak na, legt Vero Moda het accent op de bikini's. Deze komen in verschillende kleuren, prints en modellen zoals driehoekjes, bandeau tops of push up bra's. De slipjes zijn afzonderlijk verkrijgbaar van maat small tot extra large en bestaan in tanga of hipster model. Je kan dus zoveel mixen & matchen als je wil! Eyecatcher van deze lijn is de golden bikini (zie bovenste foto): staat ongelofelijk sexy op een zongebruinde huid en zorgt voor het ultieme Bondgirl feeling


Naast swimwear kan je bij Vero Moda ook terecht voor perfect passende lingerie. De beha's vind je er van cupmaat A tot F en slipjes hebben meestal ook een string variant. Kies lichte pasteltoetsen voor een romantische look of fellere kleurtjes als het wat speelser mag. Of ga gewoon voor zwarte lingerie met kantvery sexy indeed.
De Vero Moda Intimates collectie kan je gewoon shoppen @ de Vero Moda shops of online via de webshop. Go get it girls! 

Tekst & beeld door Zoé Van Nieuwenhove.

page loaded