Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Daar komt de bruid… in Topshop

Door Michael op 22.04.2012

Something new, something borrowed and something blue. We kennen dit zinnetje allemaal, want het wordt meermaals gezegd op de mooiste dag van je leven: je trouwdag!

On this very special day wil iedere vrouw er als een prinses uitzien met alles erop en eraan. Als klein meisje droom je al van de prins op het witte paard, de dag dat je die prachtige witte jurk mag aantrekken en alleen JIJ in de spotlights staat. Tot je oud en wijs genoeg bent om te beseffen dat aan dit grote feest een al even groot prijskaartje hangt... Wat een domper op de feestvreugde!

No panic, my dear fashion friends, want Belmodo.tv heeft goed nieuws voor jou! Vanaf juni 2012 kan je je favorite wedding dress simpelweg bij de Britse keten Topshop scoren. En nog meer goed nieuws: de budgetvriendelijke keten heeft Richard Nicoll ingeschakeld om de jurken te ontwerpen. Yes yes yes!

Richard Nicoll is een grote designer die al heel wat straffe dingen op zijn naam heeft staan. Zo heeft hij de do's and don'ts van Marc Jacobs geleerd bij Louis Vuitton. Verder heeft hij in 2005 zijn eigen label opgericht en is hij sinds 2009 hoofdontwerper bij Cerruti. Lees alles over deze big career change in het Belmodo.tv artikel Nieuwe hoofddesigner Cerruti.

Op de foto's van deze Topshop wedding collection moeten we helaas nog even wachten maar Mister Nicoll kennende mogen we ons alvast verheugen op something sober, something classy and something very elegant! Daar komt de bruid...

Tekst & Beeld door Laura Gauderis.

page loaded