Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Walter Van Beirendonck & JBC for kids

Door Angelique op 21.04.2012

Good news for all you crazy momma's out there! Als je zelf een fashion lover bent, is de kans groot dat je kleine spruit de modemicroben ook te pakken heeft. Jong geleerd is immers oud gedaan!

Heb je een zoon of dochter en wil je je oogappel deze zomer graag zien rondhuppelen in felle kleuren? Dan hebben wij goed nieuws voor jou want Belgisch ontwerper Walter Van Beirendonck heeft een kids zomercollectie ontworpen voor JBC. Wij zijn alvast helemaal dol op de swimwear collection, die uit levendige kleurtjes, knotsgekke tekeningen en héél erg veel ballonnenfiguurtjes bestaat.

Op donderdag 12 april 2012 konden we in avant-première zowel de nieuwe SS2012 lijn als de allereerste badmodecollectie ZulupaPUWA bewonderen tijdens een heel speciale fashion show in de Antwerpse Zoo.

Wij hebben voor je engeltjes (of bengeltjes) alvast deze leuke items gespot om te schitteren op het strand.

Badpakjes en very very very cute bikini's, versierd met ballonnenfiguurtjes in verschillende kleuren.

Dit badpak met spaghettibandjes en een rechte, hoge ruguitsnijding gaat de sportieve toer op. Dezelfde print vind je ook terug op de driehoeksbikini. Welke is jouw favoriet?

Is je dochter een echte prinses? Ga dan voor dit cache-coeur badpak met diepe ruguitsnijding. Een très girly beach outfit voor inimini sterren! Naast de ballonfiguurtjes zijn er voor de sporty girls ook badpakjes en bikini's met streepjes.


Voor de stoere boys heb je de keuze tussen sportieve zwembroekjes en korte zwemshorts. Wat deze shorts ongetwijfeld nóg cooler maakt, zijn de grappige "Roboy" opschriften.

Ook de jongens doen deze zomer mee aan de color blocking trend en daar hoor je ons niet over klagen. Vergeet ook zeker de grote, cosy badhandoeken met felle kleurtjes niet. Wedden dat je hierdoor direct je plekje op het strand zal terugvinden?


Zulu, het ballonnenfiguurtje en geesteskind van Walter Van Beirendonck, vormt de rode draad doorheen de zomer- en badmodecollectie ZulupaPUWA.

Vanaf woensdag 23 mei 2012 is deze knettergekke ZulupaPUWA collectie verkrijgbaar in alle Vlaamse JBC-winkels.

Check www.jbc.be voor een JBC store in je buurt.

Tekst & Beeld door Laura Gauderis

page loaded