Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Feeling sunny in Primark

Door Michael op 19.04.2012

Belmodo.tv loves summer! Het is dan ook geen verrassing dat we hier met volle bewondering de nieuwe Primark swimwear collectie bekijken. Are you ready for a trip to the beach?

Primark pakt deze zomer uit met een swimwear collectie die je in 1 woord kan omschrijven als: amazing! Hou je van een schattige bikini of paradeer je liever rond op het strand in een print met frisse kleuren? Primark heeft deze zomer voor ieder wat wils!

Very cute is deze oranje bandeau bikini met ruffles. Maak je strandoutfit af met een paar sandaaltjes in neon kleuren en een catchy color block armband. Je steelt ongetwijfeld de show op het strand!

Ben je eerder een stoere chick? Ga dan voor deze halter bikini met Azteekse print. Nog niet stoer genoeg? Werk je look dan af met deze übercoole pet, aka een niet te missen zomeraccessoire.

Ben je geen bikini fan, maar wil je toch een hoog sexy gehalte hebben deze zomer? Dan kan dat probleemloos met dit elegante badpak. Combineer de bandeau swimsuit met een opvallende ketting en armbanden. Hot stuff!

Nog meer goed nieuws: de swimwear collectie is verkrijgbaar vanaf € 9,-! Let's go to Primark!

Tekst & beeld door Laura Gauderis.

page loaded