Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Eres capsule collectie Vertigo

Door Karen op 18.04.2012

Oooh, I know a place called Vertigo... Pas op, laat je niet vangen: we gaan het niet over U2 hebben, maar wel over het lingerie- en badpakkenmerk Eres! Het Franse label brengt deze zomer de capsulecollectie 'Vertigo' uit, een naam die ons bekend in de oren klinkt dankzij de populaire rock song.  


Het Stiletto-badpak uit de Vertigo collectie.

Zoals elke capsule collection bestaat ook deze lijn slechts uit een beperkt aantal stukken. Eres lanceert 2 speciale badpakken en 2 bikini's, geheel in ruitenprint en afgewerkt met ringen. Deze swimwear is licht geïnspireerd op de Torpedo-lijn van Eres maar onderscheidt zich door de glamoureuze snits. 


De Torpedo collectie.

Zoals je misschien al wist, heeft Eres nog meer voor ons in petto dit seizoen: de speciale nagellakjes van Eres matchen perfect bij je badpak of bikini. Lees er meer over in het Belmodo.tv artikel Eres goes beauty

Vanaf nu kan je de Vertigo collectie shoppen @ de Eres-winkel in Brussel. Wij krijgen spontaan last van 'vertigo' en vallen stante pede in zwijm voor deze collectie! 

Eres Brussel
Jean Stasstraat
Rue Jean Stas 15
1060 Brussel

Tekst & beeld door Zoé Van Nieuwenhove.

page loaded