Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Join Tiany on the Smets shopping night

Door Tiany op 17.04.2012

Ben jij totally crazy about shopping en wil jij wel eens van kop tot teen gestyled worden? Kom dan op dinsdagavond 24 april 2012 naar de Smets Premium Store in Brussel

Ik zal hier met fellow bloggers Immi Abraham van Style for Guys, Emma Gelaude van My Fashion Blog, Lucie Van Damme van Lulu Fashion Coach,  The Modoholics en Luigi Pistorio van Tellement Lui aanwezig zijn om jou fashionable advice te geven over hoe jij er volledig Summer 2012 uit kan zien.


Meet Immi en Emma op de Smets Fashion Bloggers shopping night

Vanaf 18:00 kunnen jullie jezelf volledig laten gaan bij Smets en maybe win jij dan wel een gift voucher! Free shopping anyoneArtistic director van de shop, Gabriel Vazquez komt als special guest star van de avond ook even langs. Meer info vind je op de facebookpagina van het event. 


 
 
 
 
 
Where?
Brusselsesteenweg 650
1030 Brussel
page loaded