Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Fashionable summer with Paul & Joe

Door Michael op 16.04.2012

Paul & Joe, het merk dat de namen draagt van de zoontjes van de ontwerpster, heeft een nieuwe collectie voor je klaarstaan. Sophie Albou, the creative mind achter het label, houdt van frisheid en een overload aan kleur. In deze collectie is dat niet anders!

Belmodo.tv sleept je mee doorheen de wereld van dit geweldige merk en laat je kennismaken met de vele prints die voor echt vuurwerk zorgen. Om van de ultra vrouwelijke creaties maar te zwijgen.

Ben je geprikkeld en wil je meer van dit? Lees dan zeker en vast verder, because we proudly present the summer collection 2012 of Paul & Joe!

Wij zijn alvast totally in love with deze geweldige maxi dress. Ideaal en comfortabel om de zomer door te komen. Bovendien zorgt deze jurk voor de nodige dosis sexiness, thanks to de sluiting met knoopjes aan de voorkant.  

Need some shoes? Combineer de maxi jurk met dito juwelen en high heels. Deze sandaaltjes met hak zorgen voor een elegante look. De finishing touch kan je terugvinden in de parels en de franjes. Vind je zo'n hoge hak niet comfy genoeg? Ga dan voor deze sleehakken in leder en gevlochten touw.

Ben je niet zo'n fan van rokjes & jurken? Dan heeft Paul & Joe een oplossing voor jou! Go classic chic in de klassieke of gekleurde straight jeansMaak je outfit af met een hemdje of een catchy jacket.

Fleur je look op met vrolijke accessoires zoals een riem en een leuke tas. Misschien zijn de volgende items wel iets voor jou?

Als je een echte glitter & gold lover bent, dan ga je nu definitely crazy worden! Ga sparkling de zomer in met deze gouden rok en broek. All that glitters is gold!

Is all that glamour een tikje te veel voor jou? Dan heeft Paul & Joe nog deze very cute pieces in petto. Wat past er nu beter bij de zomer dan een schattige jurk of rok? Ga voor het portefeuillekleedje of de minirok bedrukt met framboosjes. Een hoog girly gehalte gegarandeerd!

Een pittig accessoire mag natuurlijk niet ontbreken als je voor een schattige look gaat. Deze tas met licht gouden afwerking maakt je outfit compleet. Ook de pumps met peep toes zijn een leuk extraatje. Girl power all over the place!

Ben je helemaal verkocht aan all this beautiful stuff? Ga dan zeker en vast eens een kijkje nemen op de webshop van Paul & Joe.

Tekst & Beeld door Laura Gauderis.

page loaded