Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Totally Kiriloved!

Door Tiany op 15.04.2012

Vrolijk lachend kwamen deze 4 dames op vrijdag 6 april 2012 aan in de Vero Moda-winkel in Antwerpen. "We zaten eerst in de andere Vero Moda-winkel en daar wisten ze van niets. Mijn opa zei het nog: het is een grap, je moet niet gaan!" vertelt Ulrike Bollen.

De 21-jarige studente orthopedagogiek won de Belmodo.tv wedstrijd 'Win een styling met Tiany én € 800,- shoppingbudget' en werd samen met 3 vriendinnen gestyled door me, myself and I. En in tegenstelling tot wat de opa van Ulrike zei, was deze uitkomst van een wedstrijd wel degelijk waar. De ladies kregen ieder een budget van € 200 dat ze mochten opshoppen bij Vero Moda en ik mocht outfits aangeven en de ladies adviseren, which was a whole lotta fun!  Jealous anyone?

 
 
The Kirilove at work

First things first, een rondje dus door de winkel om de Tiany Kirilove by Vero Moda collectie (bekijk de volledige collectie in het Belmodo.tv artikel PREVIEW: Kirilove collectie SS2012 en mijn outfits via de Belmodo.tv Kirilove blog) en de rest van de Vero Moda creaties te bekijken. Wij zagen: veel kleur. Een perfect match met de bende fun ladies die ik mocht plezieren met heel veel goodies.

Ulrike bracht haar vriendinnen Cleo en Kim mee, maar ook haar mama. "Omdat zij ook van shoppen houdt en er toch nog wel jong en hip uitziet," aldus Ulrike. Totally true! Mama Martine was gewoon de perfect match bij deze vrolijke bende.

Na some fashion advice, waarbij de woorden "ik had daar nooit aan gedacht om het zo te combineren" herhaaldelijk in de mond werden genomen, doken de fantastic four de paskamers in, goody bag inbegrepen, als klein extraatje. De inhoud van die lovely bag? Een laptop sleeve, iPhone-hoes, sjaaltje en draadjes. Draadjes? "Ah, ik weet wat het is! Dat is om aan uw telefoon te doen," aldus Ulrike.

 
 

Et voilà, outfit numero uno in een mum bij elkaar gezocht. Hierop volgden nog 54 andere outfits, ontplofte pashokjes en klanten die maar bleven kijken naar de hysterische maar ohh zo leuke uitspattingen van onze winning ladies....

 
 

Fotoshoots are so much fun!

Ulrike en haar vriendinnen sure had some serious fun. Rondrennen in de winkel met een berg kleding, styling advies van moi en hier en daar een fotoshoot met Miss Dana. Ah the good life! Maar wel "vermoeiend" dixit Cleo... 

Time for lunch! Maar eerst natuurlijk nog even langs de kassa passeren.


 
Very happy faces en volle shoppingbags bij het buitenkomen van de winkel.

Het shoppingbudget vloog er gemakkelijk door en zo passeerde ook de vraag: "Waarom geven we eigenlijk alles in één keer uit?". "Omdat wij vrouwen zijn," roept Martine luidkeels. And she's totally right, we ladies love to shop!

Als jij nog een stuk uit de Kirilove by Vero Moda collectie wil bemachtigen, loop dan snel even langs bij de dichtstbijzijnde Vero Moda-winkel before it's all gone.

Met medewerking van Dana Steep, special thanks for her pics...

page loaded