Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Richard Nicoll voor Fred Perry

Door Michael op 15.04.2012

Fred Perry geen catwalk materiaal? Think again! Het sportswear meets streetwear brand lanceert de SS2012 Laurel Wreath by Richard Nicoll collection die perfect chic met sporty combineert. What to expect? Casual snits & luxueuze stoffen die de kledingstukken net dat tikkeltje extra geven. 

In de collectie zitten echte klassiekers met een twist als de polo met very blote schouders en hoge neklijn. Ook de sporty short in silk kan je perfect dragen op een dinner date met de love of your life. You will look breathtaking!

Wat natuurlijk ook niet mag ontbreken in de zomer is kleur. Richard voorziet de nodige color blocking en bloemenprints in de kleuren bright blue, beige en koraalrood.

Als finishing touch voor je outfit kies je uit deze leuke accessoires: een sportbag inspired lederen handtas, schattige schoentjes en een sjaaltje met felle print. Perfect om je colorful look af te werken!


Hebben, hebben, hebben? We want: de cream parka, een signature piece uit de Fred Perry collectie maar met detailing à la Mr. Nicoll. Ook de lederen jurkjes (in blauw of beige) staan hoog op onze wishlist, liefst met het bijhorende leather jacket met rode kraag. Pretty please

Snel dus naar de Fred Perry shop in Antwerpen! Diegenen die het liever van achter de computer doen, kunnen de collectie ook online shoppen. Hooray for shipping to Belgium!

Tekst & beeld door Dana Steep.

page loaded