Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Over Tommy Ton’s shopgedrag

Door Patricia op 13.04.2012

Tommy Ton, a.k.a. Mr "Eye For Detail" houdt er nogal ongezonde shopgewoontes op na, zo blijkt. Niet dat we versteld staan van het feit dat de fotograaf houdt van mode, natuurlijk. De man achter Jak & Jil gaf onlangs toe op de blog Shopghost dat zijn koopgedrag het laatste jaar behoorlijk escaleerde. 

"Ik heb een gemiddeld salaris uitgegeven aan kledij, wat een beetje angstaanjagend is. Ik heb geen spijt, maar het kwam wel op het punt dat ik geen dag liet voorbij gaan zonder iets online te bestellen" zo vertelde Tommy. Verder gaf hij toe dat de prijs van een item niet uitmaakt (of het nu 70 of 700 dollar is) en dat hij op een avond na een modeshow niet kon slapen tot hij een jasje van 2900 dollar bestelde. Slik. 

In hetzelfde artikel heeft Ton het overigens over wat streetstyle mist anno 2012, handig voor wanneer je tijdens de volgende fashion weeks de deur uitkomt en wil geshoot worden door de grote man (Tiany heeft die eer en dat genoegen al gehad!) Wat zijn die dingen dan juist? "Old stuff", elegantie, nieuwere designers, brillen en het ultieme accessoire is blijkbaar een kind. "De manier waarop je je kind kleedt veel zegt over je persoonlijkheid." Voor de details verwijzen we jullie graag hier naartoe!

page loaded