Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

H&M Exclusive Conscious Collection

Door Angelique op 11.04.2012

It's time to get all glammed up! Na het succes van de Conscious Collection van ons geliefde H&M, lanceert de Zweedse modeketen nu ook een exclusieve variant van de verantwoorde collectie. De Exclusive Conscious Collection zal vanaf morgen, donderdag 12 april 2012, in slechts 100 winkels all over the world én online te koop zijn. Lees verder als je wilt weten waar in België je deze stukken kan scoren! 


Geen alledaagse daywear in de Exclusive collectie: deze lijn bestaat uit glamoureuze jurken & deux-pièces om in te schitteren. Alle stuks zijn gemaakt uit duurzame materialen zoals biokatoen, bio hennep en gerecycleerd polyester.

De dresses, zowel girly kort als elegant lang, zijn dan ook perfect voor een acte de présence op de rode loper. Verschillende celebs smaken het idee van eco clothing wel en werden al gespot in Exclusive Conscious. 


Hollywood beauty Amanda Seyfried droeg het blauwe shortje met bijpassend smokingvestje voor de Londense première van In Time, een actiefilm waar ze samen met Justin Timberlake de hoofdrol speelt. Kristin Davis, aka Charlotte uit Sex & The City, werd gespot op een charity event van Vanity Fair met de lichtgroene korte jurk. En de lovely Michelle Williams, die dit jaar nog een Golden Globe kreeg voor haar rol in My Week With Marilyn, droeg tijdens de BAFTA's een goudkleurige body met een zwarte satijnen rok. De collectie zal met een gelijkaardige outfit komen, geïnspireerd op die van Miss Williams. 
Bovenaan: Amanda Seyfried
Midden: Kristin Davis
Onderaan: Michelle Williams

Maar ook als je er gewoon verantwoord trendy wil uitzien, kan je terecht bij H&M. Een groot deel van de 2e 'normale' Conscious Collection (herbekijk de first one die een jaar geleden uitkwam in het Belmodo.tv artikel Conscious Collection from H&M) hangt al in de meeste shops, maar wordt ook op donderdag 12 april aangevuld met enkele nieuwe stuks.

Deze collectie brengt hippe daywear voor zowel heren als kinderen en natuurlijk vrouwen. We totally love it: de shorts met hoge taille, jurkjes & blouses bestaan uit 100% biokatoen en hebben dankzij de bloemenprint een hoog exotique-gehalte. Check de foto's voor enkele van onze favo pieces
 

De Exclusive Conscious Collection is vanaf morgen, donderdag 12 april, enkel beschikbaar in H&M Brussel Nieuwstraat 17-21 & Antwerpen Meir 89-71. De gewone Conscious Collection is in iedere H&M-shop te vinden. 

Tekst & beeld door Zoé Van Nieuwenhove. 

page loaded