Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

10 Feet SS2012

Door Karen op 11.04.2012

We found some sugar for your closet: maak kennis met de nieuwe 10 Feet collectie. Dit coole label uit Amsterdam is totally hot and happening.

Je kan 10 Feet niet zomaar in een hokje stoppen. De collectie is fris en sprankelend en zit boordevol kleurrijke prints. Dit label heeft een voorliefde voor jeans en de must-have colored denim is dan ook goed vertegenwoordigd deze zomer. We want those pink pants! De 10 Feet Summer Collection is opgebouwd rond 3 thema’s die perfect met elkaar te combineren zijn.


Natural Beauty

Deze lijn staat voor zachte nude tinten en subtiele prints die met alles te combineren zijn. De elegante jurkjes zijn über stylish en easy going tegelijkertijd. Met hier en daar a dash of color en een heleboel leuke accessoires is deze collectie basic zonder ooit saai te zijn. De linnen blazers en high waist shorts zijn perfect to stay fashionable, zelfs bij 30°!
Picnic in the park

Deze look is lief en romantisch. We spotten veel jeanshemdjes, lieve kraagjes en hier en daar een ruitje. Bloemenprints zijn hier the main theme. En voor wie all the way wil gaan: een rieten mandje en dito hoed maken deze look hélemaal af. Hippie meets rock chick.Preptalk

En jij dacht dat prep een voorbijgaande trend was? Think again! 10 Feet toont ons klassiekers uit de herengarderobe, maar altijd elegant en net iets brutaler. Button-down kraagjes, scheepstouw riemen en strikjes zijn details die je look compleet maken. Blair Waldorf eat your heart out!


Je vindt dit Nederlands label bij Lemon'n Juice in Sint-Truiden. Voor meer verkooppunten in België, check de website van 10 Feet. 

Mix and match and don’t take yourself too seriously, want daar houdt 10 Feet niet van! 

Tekst & beeld door Astrid Zwaenepoel.

page loaded