Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Welcome to Molami’s world

Door Angelique op 10.04.2012

Altijd al eens inside the head willen kruipen van een enorm creatief persoon? Then here's some good news for youMolami, het merk dat bekend staat om zijn elegante headphones, neemt je mee in een wereld vol abstractheden, geluid en design.

Check het Belmodo.tv artikel "Every little black dress needs... en maak kennis met Maria von Euler. Miss von Euler is het creatieve gezicht achter Molami en het is in haar wereld dat je even kan binnenkijken. Van een once in a lifetime experience gesproken!

Ontdek hoe dit übercreatieve brein erin slaagt om electronica en haute couture met elkaar te combineren. Het resultaat is een premium design headphone for girls, die niet alleen op vlak van geluid incroyable is, maar ook nog eens uit very high quality stoffen bestaat zoals nappaleer en Japanse zijde.

Druk op play en ontdek zo Maria's gedachten over uncompromised design.

In het filmpje zie je een jonge vrouw die wordt meegevoerd in een abstracte wereld waarin ze volop geconfronteerd wordt met geluid en vorm. Net zoals von Euler herself houdt deze vrouw maar al te graag van experimenteren. Het filmpje wekt hetzelfde gevoel op dat Maria had toen ze Molami ontwierp en ontwikkelde. Je kijkt dus naar the one and only making of Molami!

De prijzen van de headphones  variëren van € 150,- tot € 400,-.

Wil je graag zo'n ultra coole hoofdtelefoon bemachtigen? Ga dan zeker eens een kijkje nemen op de website van Molami.

Tekst & Beeld door Laura Gauderis.

page loaded