Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Patrizia Pepe summer & winter 2012

Door Michael op 10.04.2012

Belmodo.tv loves Italian fashion brand Patrizia Pepe en dat wel omdat de kledij sexy, sensueel & übervrouwelijk is. With a lot of enthusiasm laten we jou de SS2012 campagnebeelden zien, plus een voorproefje van de FW2012 collectie, voorgesteld op de Fashion Week in Milano.

SS 2012

Voor de SS2012 campagne werkt Patrizia Pepe opnieuw samen met het fashion glamour fotografenduo Mert & Marcus. Say who? Mert Alas & Marcus Piggott, een Turk & een Welshman, zijn al langer in het modewereldje bekend om hun portretten van strong & powerfull women. Celebs als Shakira, Jennifer Lopez, Madonna en Kylie Minogue poseerden al voor hun lens.

Ook met Victoria Beckham werkten ze al samen voor een Giorgio Armani shoot. Daarnaast behoren fashion labels als Missoni, Miu Miu, Roberto Cavalli & tijdschriften als Vogue en W Magazine tot hun vaste opdrachtgevers.  

Weetje: Mert & Marcus maken binnenkort hun regiedebuut. De clip van Girl Gone Wild, de 2e single van het nieuwe album van Madonna, is van de hand van M & M. Zeker eens checken vanaf maandag 26 maart 2012!

De vrouwencollectie van PP combineert strak wit met mosterdgeel & turquoise accenten. Ook zandkleur en diepblauw zijn all over the place. Accessoires worden bezet door exotic animals als een armband in slangvorm of een handtasje met een tropisch insect. 

De kledij wordt geshowd door het Litouwse model Edita Vilkeviciute, een oude rot in het vak met namen als Victoria's Secret & Karl Lagerfeld op haar palmares. Het adembenemende decor van de Sera of London boutique, een interieurshop waar celebs wel eens gespot worden, zorgt voor een sfeer van luxury, wildness & glam rock

FW 2012 


Tijdens de voorbije Milan Fashion Week stelde Patrizia Pepe haar herst- en wintercollectie 2012-2013 voor, waarvan je hier alvast een preview kan zien!

Volgens Patrizia Pepe krijgen we een lange indian summer en lopen we gekleed in korte rokjes, kleedjes & shorts. Voor koudere dagen is er bont in naturelle kleuren als nude & beige of zwart voor een hardere look.


En ja, you better get used to it, want we spotten geen enkel model tijdens het Breakfast on the moon-defilé zónder hoed. Geen liefhebber? Bedenk dan eens hoe handig zo'n hoed kan zijn op een bad hair day...

Bereid je ook voor op zwarte glitter pants, zilveren handschoenen en open pumps met hoog opgetrokken kousen. It's like high school uniform all over again wink


De Patrizia Pepe zomercollectie ligt nu in stores, voor de wintercollectie is het wachten tot augustus... Check de website www.patriziapepe.com voor alle verkooppunten. 

Tekst & beeld door Zoé Van Nieuwenhove.

page loaded