Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Raf Simons voor Dior

Door Aline op 09.04.2012

Hoera hoera hoera! 

Na veel vijven & zessen heeft modehuis Dior dan toch bevestigd dat Belgisch ontwerperstalent Raf Simons hun nieuw creatief directeur wordt! 

Je kon in december al lezen over de geruchten rond Simons op Belmodo.tv (Raf Simons voor Dior, doet-ie 't of doet-ie 't niet?), maar nu is het wel degelijk in de sacoche. Raf Simons verliet in februari zijn post als creatief directeur bij het Duitse merk Jil Sander en zal zijn eerste collectie voor Dior al tonen tijdens Couture Week in juli

Meer dan een jaar nadat John Galliano vriendelijk verzocht werd om Dior te verlaten, hebben ze dus beslist om een Belg binnen te halen. Raf Simons heeft wel vijf paar grote schoenen te vullen, namelijk die van Christian Dior zelf, Yves Saint Laurent, Marc Bohan, Gianfranco Ferré en John Galliano. 

Wij hebben er al vast het volste vertrouwen in en kijken uit naar zijn eerste werk voor Dior!

Veel succes Raf!

page loaded