Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

ONLY because we can

Door Karen op 09.04.2012

Volgens affordable jeansmerk Only is de zomer volledig gevuld met biker boots, jeans en rock chicks. Voor hun High Summer 2012 Collection kozen ze dan ook voor neutrale kleuren, stoere shirts en - hoe kan het ook anders - véél denim.

Onze favorieten? Het sleeveless jeans jacket, het beige kanten jurkje, de knitted sweater en het schattige zwarte rokje. Dit alles gecombineerd met stoere boots en heel veel juwelen, of course!

Toffe manieren om al deze stukken te combineren, kan je ontdekken in het leuke interactieve filmpje ‘The Liberation’ dat Only speciaal voor hun nieuwe collectie maakte.

Hierin nemen 3 free spirited ladies een meisje uit een saai stadje in Florida mee op sleeptouw. Het meisje raakt steeds meer beïnvloed door hun free way of living en dat zie je aan haar kledij die tijdens het filmpje volop evolueert van lief naar stoer.

Ook you get to play a part in deze transformatie want jij beslist als kijker hoe de zoektocht naar onafhankelijkheid verder gaat. Curious yet?

Bovendien kan je de film pauzeren wanneer je wil om goed te kunnen zien wat de meisjes aanhebben. Shoppen is al even simpel: gewoon doorklikken naar de webshop en die coole jeans of top hangt in no time in je kast.


En just take a look at that cool bike! Hebben? Surf dan snel naar de ONLY facebookpagina en maak zo kans om je eigen exemplaar in de wacht te slepen.

We geven je alvast een preview van het filmpje maar voor de full interactive version moet je wel even naar www.onlybecausewecan.com surfen. Enjoy!

Tekst & beeld door Dana Steep.

page loaded