Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

A view of Lagerfeld’s home

Door Bieke op 09.04.2012

Wat modegoere Karl Lagerfeld aanraakt, wordt vanzelf stijlvol en gesofisticeerd. Dat zie je aan zijn collecties en zijn appartement in Paris Paris dat - just for your information - gelegen is aan Quai Voltaire, aan de oever van de Seine. Een uitgelezen plek om eens binnen te kijken, dacht het interieurmagazine Architectural Digest.

De hoge Franse ramen zorgen voor extra veel lichtinval terwijl de witte muren het strakke interieur benadrukken. Je waant je hier en daar in een futuristisch interieur waar designmeubels een plaatsje krijgen naast de uitgebreide, gekoesterde boekencollectie van de modepaus. Kijk, oordeel zelf en let us know if this is your cup of tea!Foto's Japanse Vogue

Ps1: Sir Karl beperkt zich niet enkel tot mode. Ah neenee, wie had dat ooit gedacht? Deze duizendpoot schreef namelijk een tijdje terug nog over interieurontwerp voor enkele Franse magazines, maar dan onder zijn tweede naam 'Magnus'.
Ps2: Voordien werd het paleis van de modeontwerper vastgelegd op de gevoelige plaat door de Japanse Vogue.
Ps3: Meer foto's van Lagerfeld's interieur kan je spotten in het meinummer van Architectural Digest. In de winkels vanaf 13 april.Foto's Japanse Vogue

page loaded