Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Lola Cruz SS2012

Door Karen op 08.04.2012

All you shoe lovers out there, may we have your attention? Het Spaanse label Lola Cruz stuurde ons de foto's van hun nieuwe collectie. Kijk mee en geniet!


De collectie is een internationale hit en makes our heart go boom boom boom! Waarom we zo zot zijn van dit merk? Omdat deze schoenen de perfecte mix zijn tussen classy design en de beste materialen. Designer Maria Jesus Gozalvo ontwerpt dan ook voor een onafhankelijke chica die van fashion houdt. That’s us!! Wie zijn voetjes op een elegante manier in de spotlights wil zetten, zal bij Lola Cruz dus zeker de perfecte schoen vinden.De filosofie van het label is luisteren naar de needs and wants van de moderne lady. Dat ze de trends op de voet volgen is wel overduidelijk: veel wooden wedges, killer heels en flatforms (lees alles over deze opvallende plateauschoenen in het Belmodo.tv artikel Flatforms: yay or nay?). Maar onze persoonlijke favoriet zijn zonder twijfel de über platte sandaaltjes. 

Je shopt Lola Cruz o.a. @ Bleu C'est Gris in Gent, Policarpo in Hasselt, Allez-y in Antwerpen en Galante in Brugge.

Tekst & beeld door Astrid Zwaenepoel.

page loaded