Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Who’s in for a slumber party?!

Door Aline op 07.04.2012

Helllloooooo summer! Dat is tenminste wat we graag zouden zeggen... Op druilige zaterdagen als deze, kunnen we jammer genoeg niet heel creatief zijn met onze zomergarderobe en doen we beste onze winterjas opnieuw aan... Laat het vuile weer je niet tegenhouden and indulge in some SS2012 trendspotting!

Een must-have voor deze zomer is absoluut de PJ pantalon. We hebben het hier over een zalig losse pantalon die niet strak om je billen en heupen valt. Een echte pyjama met andere woorden, maar dan de chiquere versie! Met een leuke bloemenprint of met streepjes, grafisch geprint of met polkadots, alles kan en alles mag!

Some catwalk PJ'sCatwalk pj loving clockwise: Jil Sander, NO. 21 & 2x Stella McCartney

Stijlvolle pyjamapantalons waren op de catwalks omnipresent. De beste en stijlvolste voorbeelden zie je hierboven. 

Blogging ladies also go PJ's...


De Sartorialist aka Scott Schuman had de PJ trend ook al opgemerkt en verzamelde al aardig wat fashionable ladies op zijn blog met prachtige trousers...Clockwise: Natasha, Elien, Tiany and a pretty anonymous lady...

Girls just want to be happy and wear comfy pants, zo denken ook blogging ladies. Het hoeven niet elke dag rokjes en kleedjes te zijn. Een dag in pj's is zeker geen zonde, kijk naar hun and get inspired...

Natasha Lai van Sha-Lai combineert haar PJ's met tijdloze stuks, gegarandeerd een winner. Belgian blogging girl & cutiepie Elien van dogs & dresses kan niet scheiden van haar comfy pj's en draagt ze zelf in de winter. Onze liefste Lady T gaat voor de head to toe pj look en dat doet ze schitterend -as always!

De laatste lady is geshoot door de Sartorialist en draagt een amazing pj exemplaar! Als iemand weet waar we deze prachtige broek kunnen scoren, don't hesitate to contact us ASAP!

Where to shop some awesome PJ's?Heb je al zin gekregen om een PJ pantalon te shoppen? Hierboven vind je een een aantal voorbeeldjes ter inspiratie. Van links naar rechts en van boven naar onder: Clements-Ribeiro, Mango, Whistles, Warehouse, Zara & Stella McCartney.

Happy Shopping!

page loaded