Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

La fille d’O showt bikini collectie SS12

Door Bieke op 06.04.2012


Zon, zee, strand en...tijd om de bikini's terug boven te halen. Vorige week stelde lingerie-ontwerpster Murielle Scherre in hoogst eigen persoon haar nieuwe, en meteen ook zevende, bikini collectie voor in haar Gentse shop. Likkebaardend schoon en op maat gemaakt om te hittegolf te ontvangen.


Gedurende de ganse avond zetten 3 knappe deernen de prachtstukken van La fille d'O ontwerpster Murielle Scherre in de verf. De verschillende silhouetten die geshowt werden, waren allemaal een tikje gelinkt aan de voorbije negen jaar. De modellen die namelijk altijd goed gescoord hebben, zijn opnieuw gebruikt geweest maar dan met een extra twist. Zo zie je de streepjes terugkomen, maar ditmaal met een 'zelfgetekende look'. Ook de hoge taille, pikante vormen en stoffen van topkwaliteit zijn van de partij. Alles om de meest elegante stukjes bloot te zien.

Naast een hapje, drankje en het spotten van schoon lijven, was er de mogelijkheid om origineel te poseren op de foto met één van de 3 modellen. En het sloeg aan...allemaal om kans te maken op een op maat gemaakt setje naar keuze.

Deze summer 2012 bikinicollectie zorgt gegarandeerd voor vonken en vuur!
www.lafilledo.com
 and thanks to the top-notch Oona ladies.Blogster Nathalie van The Merrymakers en Anne Poelmans van Elle.be gaan voluit, om nog maar te zwijgen over de hipste granny on earth!
Foto pageicon by Alexander Popelier

page loaded