Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Diesel’s Housewarming Party

Door Angelique op 06.04.2012

Op donderdag 22 maart 2012 organiseerde Diesel een housewarming party waar iedereen meer dan welkom was. De gasten werden verwend met stylisten, special drinks, spetterende beats van een DJ en een tattoo artieste die je naar huis stuurde met de mooiste tattoo op je lichaam. What a party!

Eén van de meest succesvolle winkels van de Benelux heeft net een grootse transformatie achter de rug. We hebben het hier over de famous Diesel Store. De winkel die in 1999 zijn deuren opende in het hartje van Antwerp City had nood aan verandering. Zo gezegd, zo gedaan! De winkel werd helemaal gerenoveerd en ingericht in een magnificent luxeappartement

In de verschillende kamers, of corners zoals ze in Dieselland zeggen, kan je de nieuwe zomercollectie 2012 bewonderen. Om van een special shopping experience te spreken!

The Diesel Interior Design Team dat de winkel ontwierp, veranderde de store in een boetiek met warme en cosy accenten, waar je al je lievelings Diesel items kan terugvinden. De kleren, handtassen, schoenen, accessoires en denims zijn gerestyled, zodat je voor elke gelegenheid de ideale outfit hebt. De nieuwe store sluit perfect aan bij het luxegevoel dat Diesel uitstraalt.

Diesel store
Meir 24
2000 Antwerpen
03/213.79.79

Tekst & Beeld door Laura Gauderis

page loaded