Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Année Erotique, shaken not stirred

Door Michael op 05.04.2012

Fashion label Année Erotique is het grote zusje van het Brusselse brand Le Fabuleux Marcel de Bruxelles. Année Erotique shootte de herfst- & wintercollectie 2012 en Belmodo.tv mocht exclusief behind-the-scènes mee voor een preview. Année Erotique will shine next winter dat is zeker!

Année Erotique startte een jaar geleden en werd laaiend enthousiast onthaald. De lijn draait steevast rond 5 jurken die de naam dragen van een hotel waar de beau monde vaak te vinden is. Denk daarbij aan Madame Peninsula, Madame Negresco, Madame Sands, Madame Badrutt & Madame Dorchester. De lijn is very sixties & laat zich inspireren door iconen als Twiggy bijvoorbeeld. De 5 jurkjes zijn natuurlijk wel verkrijgbaar in verschillende kleuren. Dus for every lady wat wils. 

De FW2012-collectie toont alweer z'n ware aard; uiterst vrouwelijk, sensueel en stijlvol. Kaat kiest voor pure lijnen & een tijdloze kwaliteit. De klassieke snit is voor haar zeer belangrijk en benadrukken op die manier het vrouwelijke lichaam zoals het moet. Next winter rekent het op enkele prachtige designs die elke vrouw optimaal voor de dag brengen. Blauw, nude tinten, zwart en subtiele prints vormen de basis van de FW2012-lijn. 

Met de fotoshoot bouwt het brand verder op z'n adoratie voor tijdloze iconen gemixed met de klinkende hotelnamen. Denk aan de stijlvolle bars die je in de gelijknamige hotels kan vinden en je bent al snel bezig over cocktails. Inderdaad Année Erotique brings on the cocktails. Het cocktail shaken wordt vaak gezien als een mannenzaak, niet zo voor Année Erotique. Ook lovely ladies weten hoe ze een Long Island Ice Tea, Bloody Mary, Martini, Mai Tai of Daiquiri moeten mixen. De Année Erotique vrouw neemt het roer over van les hommes en doet het op haar manier, in stijl. 

De setting voor de fotoshoot is dan ook een stijlvolle bar waar de Année Erotique lady zich op haar best voelt. Fotograaf van dienst is Kurt Stallaert. Stallaert is een wereldbekende fotograaf met internationale klanten als Mobistar, Volkswagen, Deutsche Bank, Playstation, Eurostar & Saatchi&Saatchi. Kurt shootte onlangs ook de wereldwijde Sisley campagne. Hij treedt daarmee in de voetsporen van Terry Richardson die de voorbije 6 jaar de Sisley campagnes voor z'n rekening nam.

Année Erotique is klaar voor volgende winter! Let the cocktails roll in.

www.annee-erotique.com

page loaded