Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Reebok EasyTone

Door Michael op 03.04.2012

We gaan heel wat sporty Belmodo.tv lovers gelukkig maken met de nieuwe EasyTone collection van Reebok! Het sports label strikte 2 fresh faces voor deze campagne: Hollywoodster Eva Mendes & supermodel Helena Christensen zijn verzot op EasyTone en delen die liefde graag met de hele wereld! 

Voor deze campagne voerde Reebok een Satisfaction-onderzoek uit aan de hand van een heuse enquête onder 3043 Europese vrouwen. Er werd hen gevraagd waar zij voldoening uit halen in het leven. En natuurlijk zijn sporten & een goede conditie daarbij heel belangrijk!

Bovenaan het gelukslijstje van Eva Mendes staat er goed uitzien & trainen. En daarbij is de EasyTone sportswear natuurlijk essentieel. Helena Christensen wordt onmiddellijk happy van haar zoontje Mingus, een goed boek, reizen, fotograferen & lekker eten. Als supermodel moet ze de juiste balans vinden tussen de liefde voor eten en de passie voor trainen. Maar als we haar mogen geloven gaat dat in een Reebok-outfit als een fluitje van een cent! 

Met EasyTone kan je super easy sporten én er toch stylish & vrouwelijk uitzien. In trendy kleurtjes zoals pink, lila & turquoize zie je er zelfs op de loopband hot uit. De innovatieve kantjes van EasyTone zorgen er trouwens voor dat het sporten wat makkelijker gaat. De sneakers bijvoorbeeld zijn voorzien van kussentjes met Moving Air Technology, waardoor je lichaam minder schokken opvangt. 

Dus met deze nieuwe EasyTone collectie hebben we geen enkele reden meer om niet te sporten! Shop je sportswear vanaf nu bij de Reebok-verkooppunten of via de webshop op www.reebok.com.

Tekst & beeld door Zoé Van Nieuwenhove. 

page loaded