Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

F*** me I’m famous by Ice-Watch

Door Aline op 03.04.2012

Vorige week was het feest in Londen, en wat voor een feest! Belgian brand Ice-Watch vierde zijn eerste samenwerking met Cathy Guetta (uhu vrouw van): F*** me I'm Famous en dat deden ze in stijl!

Venue for the evening: restaurant Aqua in het hartje van L-town. Deze unieke locatie met een dakterras over the big city miste zijn effect al vast niet.


£
FMIF Ice-Watch by day

FMIF Ice-Watch by night

Cathy Guetta, bekend als de vrouw van hét DJ fenomeen was zelf lange tijd de manager van David Guetta en is als het ware een synoniem voor nightlife in Ibiza. Deze dame runde naast haar managing bizz ook jaren lang de hotste clubs op het eiland en lanceert nu haar FMIF Ice-Watch collectie in the UK

Het concept achter de horloges is day & night: vier funky kleurtjes die je overdag aan kan doen om naar het strand te gaan en twee gesofisticeerdere exemplaren om het nachtleven mee in te duiken. 

In België zijn de horloges al eventjes gelanceerd en te koop. In Groot-Britannië zal deze limited edition watch voorlopig enkel te koop zijn in Selfridges, Londen. 


McFly in het gezelschap van Jean-Pierre Lutgen (midden), de oprichter van Ice-Watch

Beautiful Esmee doing her thing

Het Ice-Watch team hield geen bescheiden feestje maar went all out met het heerlijkste eten, de lekkerste cocktails en een life performance van UK's bekendste boysband McFly en rising Dutch talent Esmee Denters


Lady Guetta was uiteraard ook van de partij op haar big evening!

Thanks Ice-Watch for the lovely evening! 

page loaded