Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Spring time!

Door Michael op 02.04.2012

No arm party zonder een mooi horloge! Laat je inspireren en lees het Belmodo.tv-artikel Join the Arm Party. Jouw partner in crime wil je ergens fashionably late aankomen en niet gewoon té laat. Dit voorjaar vallen er een heleboel fabulous exemplaren te scoren en dit is what you should be looking for:

Bigger is better


Aimee Song's stoere arm swag mét welgeteld 3 horloges as seen on Song of Style

Deze lente size does matter als het op horloges aankomt. Do it like a dude met een groot, stoer exemplaar om je pols. Combineer met veel bling bling en get the party started! Bij Calvin Klein, Swarovski & Triwa vind je dit voorjaar enkele beauties in simpele kleuren en klassieke vormen maar wel lekker groot. Just the way we like it!

Turn around

Graag snel een grote arm fiesta? Kies dan voor een wrap watch. Deze draai je twee of meer keer rond je arm en tadaa, you're ready. Geen extra armbanden meer nodig! Of misschien toch dat ene leuke exemplaar dat je gisteren in de etalage van je favoriete shop zag liggen. Deze dolgedraaide horloges vind je this spring bij Triwa en Calvin Klein

Color it up


Jak & Jil shootte heel wat colorful arms op de voorbije fashion weeks

Laat je outfit in het oog springen met colorful details. Swarovski komt deze lente verrassend uit de hoek met een kleurrijke collectie. En jawel, we spotten ook dé trendkleur of the season! Allemaal in koor: MUNTGROEN! Liever verleidelijk rood? No problem, Calvin Klein heeft een basismodel met een twist in ruby rrrrrr-ed.

Hét alternatief voor kleur: contrasterend black and white met een leuke print bij Swatch. Hun nieuwste collectie is een collab met Lorenzo Petrantoni, die bekend staat om zijn mix and match van tekeningen met grafisch design. Voor het ontwerp van de horloges maakte hij patchworks met knipsels uit oude boeken. Exemplaren met een historisch tintje en dus een zeer verantwoorde aankoop als je het ons vraagt.

Nu nog een leuk kleurtje op je nagels, lees alles in het Belmodo.tv artikel Happy Nails en jouw armen zijn alvast ready for spring. And please do share jouw arm party met ons, easily done via de Belmodo.tv Facebookpagina.

Tekst & beeld door Dana Steep.

page loaded