Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Pop-up @ The private loft

Door Bieke op 02.04.2012Pop-up store nieuws uit Gent! Afgelopen donderdag opende The private loft exclusief zijn deuren om ons te laten proeven van hun projecten. Uniek, innovatief én art meets fashion? We're game!


The private loft, te vinden in Gent Zeehaven, is de toplocatie waar Criaturas zich verschuilt. Criaturas, opgericht door Olivier Desimpel en Saskia De Tollenaere, is een innoverend en hoogstaand concept-/eventbureau die zich specialiseert in het opzetten van originele en memorabele feesten en heeft een eigen atelier met op maat gemaakte decors en animaties, aka The private loft. Kortom, alle ingrediënten die je nodig hebt voor een geslaagd feest. Ditmaal trok The private loft onze aandacht omwille van de pop-up store die afgelopen weekend plaatsvond. Kort maar krachtig. Kunst en mode. 


De schoenencollectie 'Biography' van Pol Engels, unieke juwelen en accessoires van Saskia De Tollenaere, hoedjes van W(h)im God.der.is, lichtsculpturen van Waldo de Groote en een homecollection Pillows DTSThe pop-up has A lot en je waant je even in een fantasiewereld! Plannen zijn er om een halfjaarlijkse pop-up te organiseren, dus stay tuned!

www.theprivateloft.be

page loaded