Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Introducing: Hudson

Door Karen op 02.04.2012

We've got hot news for you because there's a new brand in town: het Amerikaans premium jeansmerk Hudson komt naar België!  

Het label viel nog op tijdens de laatste New York Fashion Week door de lancering van hun nieuwste capsule collectie. De LouLou jeans is een 7/8 skinny geïnspireerd op de klassieke le smoking tuxedo suit, dan wel met een neon twist. De broek is herkenbaar aan de fluo streep aan de zijkant (licht op als het donker wordt, how fancy is that) en is ideaal voor een avondje stappen met de girls. Je kan kiezen uit 3 leuke kleurencombinaties: navy/orange, kaki/yellow & burgundy/pink. 

Voor deze voorstelling zorgde Hudson voor een uniek street art event in het hippe Meatpacking District in New York. De straten werden ondergedompeld in neonkleuren & aan de Milk Studios was de videoproductie 'Phosphorescent Invasion' te zien. In de Scoop store, waar je Hudson ook kan kopen, was er een heuse party met it-girl Harley Viera Newton als dj. De video van het event kan je hieronder bekijken. Rechtsonderaan: Coco Rocha op het Hudson event in NY.

Verder kan je bij Hudson terecht voor all sort of jeans: van ultra skinny's, wide legs & bootcuts tot kortere broeken in alle kleuren en prints. Model Coco Rocha heeft zich alvast fan verklaard.  

Dus heel binnenkort ook in België, maar als je niet kan wachten, neem dan zeker eens een kijkje op de website www.hudsonjeans.com

Tekst & beeld door Zoé Van Nieuwenhove. 

page loaded