Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Delvaux meets Marc Lagrange

Door Angelique op 31.03.2012

Onze Belgische trots Delvaux en fotograaf Marc Lagrange have joined forces voor het goede doel! De gevierde fotograaf zal Delvaux fans met hun Brillant handtas portretteren. Deze classic handbag is een tijdloos icoon uit de Delvaux collectie. 

De Antwerpse fotograaf zal niet zomaar kiekjes nemen. Dit worden echte art pics die de persoonlijkheid van deze ladies op een unieke manier in the spotlight zetten. We adore!

De exclusieve portretten kan je binnenkort spotten in de Delvaux stores. No coincidence, want op hetzelfde moment wordt ‘A chacune son Brillant’ voorgesteld. Dit is een nieuwe service van het high fashion brand, waarbij kopers hun Brillant bag kunnen laten personaliseren. Wie een tas koopt (me soooo jealous) kan dan kiezen uit verschillende leersoorten, accessoires en afwerkingen. Go wild and make your own it-bag!

De ‘Brillant portretten' worden uiteindelijk geveild ten voordele van de Stichting Mimi. Deze organisatie helpt kankerpatiënten hun waardigheid te behouden, door o.a. aangepaste schoonheidsbehandelingen en kapseladvies aan te bieden. Hoe kunnen we bij Belmodo.tv nu niét zo’n goed doel promoten? De veiling zal in september plaatsvinden tijdens het fancy galadiner van de stichting Mimi in het Arsenaal, het Brusselse atelier van Delvaux.


Tiany met haar lovely Delvaux Brillant Chaperon Rouge @ NYFW.

Dat wij bij Belmodo.tv hooked zijn aan het werk van Marc Lagrange wisten jullie natuurlijk al langer. We kennen Lagrange als international known glamour- en modefotograaf die al 20 jaar prachtige naaktportretten maakt. Fun fact: Lagrange was director van de Phenomenal ad van Supertrash. What’s not to love about this guy? Én in samenwerking met Delvaux kan dit project niet anders dan een succes worden!

Dus ladies, ga zeker eens een kijkje nemen, ook wie geen budget heeft om mee te bieden!

Tekst & beeld door Astrid Zwaenepoel.

page loaded