Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Nieuw merk voor H&M in 2013

Door Kim op 30.03.2012

De geruchtenmolen in fashion land draait al enkele dagen op volle toeren. Eerder deze week werd er volop gespeculeerd over het nieuwe - zogezegde - luxemerk dat gelanceerd zou worden binnen de H&M groep. Designer Behnaz Aram, die momenteel al in house ontwerpt voor merken zoals Monki, Cheap Monday en Cos, werd al gelinkt aan het project. H&M zelf hield de lippen stijf op elkaar.

Gisteren kregen we dan toch een iets duidelijker bericht: er komt wel degelijk een nieuw (apart) merk in 2013 binnen de H&M groep. Of dit nieuwe merk nu binnen het luxesegment zal vallen, blijft onduidelijk. CEO Karl-Johan Persson liet enkel het volgende weten:

"Next year we will be launching a completely new store chain. Like COS, the new chain of stores will be independent and complement the other offerings from the Group. We have great faith in this new brand and we see considerable potential for further initiatives.”

Beelden van zomercollectie via H&M.

page loaded