Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Louis Vuitton EPI Rainbow

Door Michael op 29.03.2012

Louis Vuitton is in a party mood: het hele jaar door viert het label zijn EPI-lederwarencollectie met special editions. De EPI Rainbow is een lijn met zomerse & frisse kleuren zoals geel, oranje en lichtblauw die perfect aansluiten bij de nieuwste trends.


De Alma handbag in nieuwe, frisse kleuren. 

De nieuwe lijn is een eerbetoon aan de oorspronkelijke collectie, gelanceerd in 1985. EPI staat bekend voor een rijk kleurenpalet & hoog kwalitatief leder. De lancering van de speciale lijn zal in fases gebeuren, telkens met een limited edition van een iconisch model in de spotlight

De populaire Alma handbag zal als eerste verschijnen in fancy kleurtjes die barsten van joie de vivre zoals deep purple, mintgreen, fushia, & zacht citroengeel. Later zullen andere modellen zoals de Petit Noé en een nieuwe schoudertas gelanceerd worden. 

Ook accessoires zoals de Zippy & Sarah portefeuilles, riemen en kaarthouders zijn gemaakt uit gekorreld leder & zijn echte klassiekers with a modern twist. Mischien leuke ideetjes voor Moederdag? wink 


De EPI Rainbow collection vind je in de Louis Vuitton stores @ Brussel, Antwerpen & Knokke. Allons-y! 

Tekst & beeld door Zoé Van Nieuwenhove.

page loaded