Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Tiffanys Aalst krijgt facelift!

Door Angelique op 28.03.2012

Tiffanys is een uniek begrip in ons land: voor verschillende generaties fashion lovers zijn de Tiffanys shops de ultieme places om de perfecte outfit te scoren. Eind jaren '70 vestigde de multi brand store zich in Aalst. Hot news want vanaf nu kan er terecht in de supervernieuwde concept store

Al meer dan 30 jaar staat Tiffanys bekend voor kwaliteit, betrouwbaarheid, service & inspiratie. De verkoopsters in de shops hebben allemaal de opleiding van styliste en helpen je dan ook graag met extra mode -en stijladvies. Naast Aalst vind je ook een Tiffanys store in Sint-Niklaas, Stokkel & Mechelen. In de vernieuwde concept store in Aalst kan je terecht in verschillende corners met elk een eigen stijl. De grootste ruimte is ingericht als een luxueus Parijs appartement met zetels, tapijten, accessoires & hoedendozen inclusief. Echte vintage deluxe met experimentele collecties & eyecatchers.

Daarnaast heb je de hippe Urban Corner voor wie houdt van de allernieuwste modetrends & outfits van o.a. Superdry & Lipsy . In de Denim Corner is het jeans all over met merken als Tommy Hilfiger, 7 For All Mankind, G Star, Pepe Jeans and many more

In Nathalie's Dressingroom hangen de favo stukken van eigenares Nathalie De Hauwere, die ze zelf haar Coup de Coeurs noemt. Daarnaast zijn vooral de paskamers in loungy sfeer bij Tiffanys uniek: deze maxi paskamers kan je samen met je moeder of BFF reserveren voor urenlang shopplezier. 


Naast classics als Essentiel, Scee by Twin-Set & Gerard Darel verwelkomt de vernieuwde store ook een hele rij nieuwkomers: Goat (1 van Victoria Beckham's favorieten, when she's not wearing her own label), Marie-Léonie Stock, Castañer, Charlotte Sparre, Barbara Gerwit & Single Dress. Genoeg inspiratie dus om naar hartenlust te mixen & matchen. We like!

Tiffanys Aalst
Nieuwstraat 39-43
9300 Aalst

053/77.79.17
www.tiffanys.be

Tekst & beeld door Zoé Van Nieuwenhove. 

page loaded