Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Lacoste L!VE

Door Karen op 28.03.2012

Attention to all hipsters in the world: Lacoste L!VE, het hippe submerk van Lacoste, stelt zijn SS2012 collectie voor met een übercoole campagne & hoopt daarmee zo veel mogelijk trendy jongeren te bereiken. Jong of niet, wij voelen ons sowieso aangesproken!

De campagne werd bedacht door party photographer Mark Hunter (aka The CobraSnake) die de beelden in de straten van Brooklyn shootte. Dankzij zijn fantastische job komt hij regelmatig in contact met celebs die hem als een personal friend behandelen. Maar voor deze campagne liet hij zich inspireren door unieke New Yorkse straatartiesten.

Het resultaat is een kleurrijke & vreugdevolle campagne die de Lacoste L!VE collection in een uiterst passend decor afbeeldt. De grootste eyecatcher van de hele lijn is de knalgele handbag, geïnspireerd op de mode van de sixties. 

Natuurlijk zijn er ook de befaamde Lacoste polo’s met het krokodillenlogo in alle prints en kleuren (vooral de witte polo met de animal print vinden wij to die for). Verder maken cleane broeken, kleurrijke sneakers, zonnebrillen, horloges & petten de hipsterlook af.


Op de Lacoste L!VE website vind je korte filmpjes over de campagne, maar als voorsmaakje kan je er hier al eentje bekijken.

De collectie ligt vanaf nu in de Lacoste winkels @ Brussel, Knokke & Luik! Ready, set, go! 

Tekst & beeld door Zoé Van Nieuwenhove.

page loaded